TBD Textile Jobs
Home About Companies Blogs Write For Us Contact Us Colleges Fresher Jobs
Login
fashion-designer

Fashion Designer

A Naukri Group company
3-4.2(in lakhs) Full-time Remote | Work from office

Posted on 23 September 2024


Job Details
⮞ Qualification
: Any Graduate
⮞ Designation
: Working As Designer 
⮞ Location
: Patna 
⮞ Year Of Exp.
: 3 to 6 Years 
⮞ No.of Openings
:
⮞ Recruit. timeline
: More Then 4 Weeks 
⮞ Gender
: Female 

Job Type
⮞ Role category
: Fashion Designing 
⮞ Specialization
: Design 
⮞ Job Type
: Full Time   
⮞ Job Schedule
: Day Shift   

Job skill
  ☑ Fabric Designing

Job Descriptions
  • Plan, develop and create new designs manually or using computer
  • Give innovative display and merchandising ideas for clients
  • Have knowledge about computer aided designing tools

Other Details

  • It is a Full Time Fashion Designer job for candidates with 3 - 6 years of experience.

More about this Fashion designer job

  1. What is the eligibility criteria to apply for this Fashion designer job?

    Ans: The candidate should be Graduate and above and above with 3 - 6 years of experience of experience

  2. How much salary can I expect for this job role?

    Ans: You can expect a salary of ₹25000 - ₹35000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Patna.

  3. How many working days are there for this Fashion designer job?

    Ans: This Fashion designer job will have 6 working days.

  4. Are there any charges applicable while applying or joining this Fashion designer job?

    Ans: No, there is no fee applicable for applying this Fashion designer job and during the employment with the company, i.e., THE BEST ENTERPRISE'S.

  5. Is it a work from home job?

    Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.

  6. How many openings are there for this Fashion designer role?

    Ans: There is an immediate opening of 2 Fashion designer at THE BEST ENTERPRISE'S

  7. Who can apply for this job?

    Ans: Only Female candidates can apply for this Fashion Designer job.

  8. What are the timings of this Fashion designer job?

    Ans: This Fashion designer job has Day Shift.