TBD Textile Jobs
Home About Companies Blogs Write For Us Contact Us Colleges Fresher Jobs
Login
fashion-merchandiser

Fashion Merchandiser

Breakthrough Innovation
1.2-2.8(in lakhs) Full-time Remote | Work from office

Posted on 19 September 2024


Job Details
⮞ Qualification
: Any Graduate
⮞ Designation
: Junior Merchandiser 
⮞ Location
: Faridabad 
⮞ Year Of Exp.
: 0 to 1 Years 
⮞ No.of Openings
:
⮞ Recruit. timeline
: More Then 4 Weeks 
⮞ Gender
: ALL 

Job Type
⮞ Role category
: Fashion Merchandising 
⮞ Specialization
: Fashion Editor 
⮞ Job Type
: Full Time   
⮞ Job Schedule
: Day Shift   

Job skill
  ☑ Fabric Merchandising ,   ☑ Fashion

Job Descriptions
  • Plan, develop and create new designs manually or using computer
  • Give innovative display and merchandising ideas for clients
  • Have knowledge about computer aided designing tools

Other Details

  • It is a Full Time Fashion Designer job for candidates with 0 - 1 years of experience.

More about this Fashion Merchandiser job

  1. What is the eligibility criteria to apply for this Fashion Merchandiser job?

    Ans: The candidate should be Diploma and above and above with 0 - 1 years of experience of experience

  2. How much salary can I expect for this job role?

    Ans: You can expect a salary of ₹10000 - ₹19000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Faridabad.

  3. How many working days are there for this Fashion Merchandiser job?

    Ans: This Fashion Merchandiser job will have 6 working days.

  4. Are there any charges applicable while applying or joining this Fashion Merchandiser job?

    Ans: No, there is no fee applicable for applying this Fashion Merchandiser job and during the employment with the company, i.e., BREAKTHROUGH INNOVATION.

  5. Is it a work from home job?

    Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.

  6. How many openings are there for this Fashion Merchandiser role?

    Ans: There is an immediate opening of 1 Fashion Merchandiser at BREAKTHROUGH INNOVATION

  7. Who can apply for this job?

    Ans: Both Male and Female candidates can apply for this Fashion Designer job.

  8. What are the timings of this Fashion Merchandiser job?

    Ans: This Fashion Merchandiser job has Day Shift.