TBD Textile Jobs
Home About Companies Blogs Write For Us Contact Us Colleges Fresher Jobs
Login
fabric-textile-designer

Fabric Textile Designer

SATYA EXCLUSIVES
4.8-6(in lakhs) Full-time Remote | Work from office

Posted on 23 September 2024


Job Details
⮞ Qualification
: Any Graduate
⮞ Designation
: Fabric Textile Designer 
⮞ Location
: Mohali 
⮞ Year Of Exp.
: 2 to 0 Years 
⮞ No.of Openings
:
⮞ Recruit. timeline
: More Then 4 Weeks 
⮞ Gender
: Male 

Job Type
⮞ Role category
: Fashion Designing 
⮞ Specialization
: Design 
⮞ Job Type
: Full Time   
⮞ Job Schedule
: Day Shift   

Job skill
  ☑ Strong Communication Skills

Job Descriptions

Salary Range :

Rs. 40000 - Rs. 50000 , based on skills, experience, and interview performance

 

Educational Requirement :

Graduate / Male Only

 

Work Arrangement :

Work From Office

 

Gender Preference :

Male only

 

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

 

Experience Requirement :

2+ Years of Experience

 

Location :

Mohali

 

Working Hours :

9:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

 

Additional Info

Studying Fashion Trends And Suggesting Fashional Clothing, Footwear, And Accessories To Clients As Per Their Personality And Requirements. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Textile, Apparel

 

More info about Fabric Textile Designer Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. SATYA EXCLUSIVES will provide a salary in the range of 40000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

 

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. SATYA EXCLUSIVES expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

 

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

 

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

 

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. SATYA EXCLUSIVES expects the candidate to have the following skills: Apparel, Textile.

 

6. How much experience is required for this job?

Ans. SATYA EXCLUSIVES expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

 

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SHOP 78-79,88-89, R1 COMMERCIAL MARKET, DLF HYDE PARK, NEW CHANDIGARH 442606.

 

8. What are the timings of this job?

Ans. SATYA EXCLUSIVES expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.