TBD Textile Jobs
Home About Companies Blogs Write For Us Contact Us Colleges Fresher Jobs
Login
textile-engineer

Textile Engineer

Modern Sanitations
1.9-3(in lakhs) Full-time Remote | Work from office

Posted on 09 October 2024


Job Details
⮞ Qualification
: B.Tech
⮞ Designation
: Textile Engineer 
⮞ Location
: Noida 
⮞ Year Of Exp.
: 2 to 5 Years 
⮞ No.of Openings
:
⮞ Recruit. timeline
: More Then 4 Weeks 
⮞ Gender
: ALL 

Job Type
⮞ Role category
: Technical Textile Engineering 
⮞ Specialization
: Engineering 
⮞ Job Type
: Full Time   
⮞ Job Schedule
: Day Shift   

Job skill
  ☑ Speak Thoda English

Job Descriptions

Salary Range :

Rs. 16000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :

Graduate

Work Arrangement :

Work From Office

Gender Preference :

Both male and female can apply

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

Experience Requirement :

2+ Years of Experience

Location :

Sector 5 - Noida

Working Hours :

10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday

Additional Info

Check Product Quality, Dimensions, Maintenance, Make Reports, Interact With Vendors, Product Designing. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about Textile Engineer Job :

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Modern Sanitations will provide a salary in the range of 16000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Modern Sanitations expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Modern Sanitations does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Modern Sanitations expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Noida Sector 5.

8. What are the timings of this job?
Ans. Modern Sanitations expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday.