TBD Textile Jobs
Home About Companies Blogs Write For Us Contact Us Colleges Fresher Jobs
Login
embroidery-operator

Embroidery Operator

Sri Brahmi Exports
2.4-3(in lakhs) Full-time Remote | Work from office

Posted on 20 November 2024


Job Details
⮞ Qualification
: 10th
⮞ Designation
: Embroidery Machine Operator 
⮞ Location
: Bengaluru 
⮞ Year Of Exp.
: 2 to 0 Years 
⮞ No.of Openings
:
⮞ Recruit. timeline
: More Then 4 Weeks 
⮞ Gender
: Male 

Job Type
⮞ Role category
: Fashion Designing 
⮞ Specialization
: Embedded Technologies 
⮞ Job Type
: Full Time  Permanent   
⮞ Job Schedule
: Day Shift   

Job skill
  ☑ Embroidery ,   ☑ Embroidery Designer

Job Descriptions

Salary Range :

Rs. 20000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance

 

Educational Requirement :

Tenth Pass / Male Only

 

Work Arrangement :

Work From Office

 

Gender Preference :

Male only

 

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

 

Experience Requirement :

2+ Years of Experience

 

Location :

Yelahanka New Town

 

Working Hours :

09:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

 

Additional Info

Need Embroidery Operator For A Garment Industry.With Good ExperienceNote- Candidate Having Knowledge Of Swf Embroidery Machine Will Be Prefered. More Than 2 Years Experience Compulsory.

 

More info about Embroidery Operator Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Sri Brahmi Exports will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

 

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Sri Brahmi Exports expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

 

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

 

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

 

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Sri Brahmi Exports does not expect the candidate to have any predefined skills.

 

6. How much experience is required for this job?

Ans. Sri Brahmi Exports expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

 

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 185 jellymachine ams layout Chikkabettahalii yelahanka new town Bangalore 560064.

 

8. What are the timings of this job?

Ans. Sri Brahmi Exports expects the candidate to work for the following hours: 09:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.