TBD Textile Jobs
Home About Companies Blogs Write For Us Contact Us Colleges Fresher Jobs
Login
computer-embroidery-designer

Computer Embroidery Designer

Marudhara Arts
1.8-2.4(in lakhs) Full-time Remote | Work from office

Posted on 20 November 2024


Job Details
⮞ Qualification
: 10th
⮞ Designation
: Fashion Designer 
⮞ Location
: Jaipur 
⮞ Year Of Exp.
: 2 to 0 Years 
⮞ No.of Openings
:
⮞ Recruit. timeline
: More Then 4 Weeks 
⮞ Gender
: Male 

Job Type
⮞ Role category
: Fashion Design 
⮞ Specialization
: Design 
⮞ Job Type
: Full Time  Permanent   
⮞ Job Schedule
: Day Shift   

Job skill
  ☑ Fashion designer

Job Descriptions

Salary Range :

Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

 

Educational Requirement :

< 10th>

 

Work Arrangement :

Work From Office

 

Gender Preference :

Male only

 

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

 

Experience Requirement :

2+ Years of Experience

 

Location :

RIICO Industrial Area

 

Working Hours :

9:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

 

Additional Info

Studying Fashion Trends And Suggesting Fashional Clothing, Footwear, And Accessories To Clients As Per Their Personality And Requirements. More Than 2 Years Experience Compulsory.

 

More info about Computer Embroidery Designer Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Marudhara Arts will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

 

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Marudhara Arts expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th>

 

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

 

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

 

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Marudhara Arts does not expect the candidate to have any predefined skills.

 

6. How much experience is required for this job?

Ans. Marudhara Arts expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

 

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: aipur, RIICO Industrial Area-302020.

 

8. What are the timings of this job?

Ans. Marudhara Arts expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.